Een romantische of landelijke tuin, of juist strak en modern? Elk tuinontwerp wordt speciaal voor u gemaakt. Onze vakkennis en creativiteit gecombineerd met uw wensen en eisen garanderen een goed resultaat.

Onze werkwijze bij tuinontwerp
Bij het ontwerpen van een tuin is het onze uitdaging om het ontwerp zo te maken dat het een tuin wordt die bij u past. We houden rekening met uw wensen, uw woning, bepaalde zichtlijnen, materiaalkeuze en de grond- en omgevingseigenschappen.
Dit wordt samengebracht en versterkt met zijn creatieve ideeën. Naast het ontwerp kunnen wij ook het beplantingsplan en indien gewenst technische tekeningen verzorgen.
Maatwerk dus, waarbij we elke keer opnieuw voor de uitdaging staan om tot een goed resultaat te komen waarna de uitvoering kan gaan beginnen.

Meer informatie over tuinontwerp
Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op voor meer informatie of bel ons op Tel: 0313- 655237. Ook als u alleen op zoek bent naar een tuinontwerp om vervolgens deaanleg ervan zelf uit te voeren, bent u bij ons aan het juiste adres! We kunnen dan desgewenst ook de begeleiding bij de uitvoering verzorgen, zodat u onze kennis kunt inzetten om tot het beste eindresultaat te komen!